O Nama

Vita-HR Team - Vaš CaliVita Partner!

Nekoliko članova CaliVite iz iste strukture sjelo je nakon jednog uspješnog druženja i prezentacije CaliVita proizvoda i počelo razmišljati o tome kako sve podići na jedan još viši nivo. Svi oni radili su i do sada u raznim sistemima mrežnog marketinga i bili su više nego uspješni. Prepoznali su u tvrtki CaliVita ono najbolje.

Nakon uspješnog razvoja poslovanja klasičnim načinom, kada su dovoljno ojačali odlučili su otvoriti i web-trgovinu pod nazivom Vita-HR.com , čiji je jedini cilj prezentacija poznatog branda CaliVita. U svim sistemima MLM-a problem bi uvijek nastao kada bi se nakon uključenja ljudi našli prepušteni sami sebi i bez podrške svojih sponzora. Poučeni tim iskustvom iz prethodnih sistema u kojima su radili, a znajući da imaju prave proizvode i pravi marketing plan u svojim rukama, grupa naših članova se dogovorila da pomažu jedni drugima i da rade kao tim kojeg su nazvali - Vita-HR Team! Članovi našeg tima nikada neće biti prepušteni sami sebi!

Zašto vrijedi postati dio Vita HR Team-a?

Nekoliko je faktora koji osiguravaju uspjeh u Vita-HR Teamu:

Napomena: Kao što znate, nitko ne može postati član CaliVite bilo gdje u svijetu ukoliko nema sponzora. Drago nam je što će Vaš sponzor postati netko od članova Vita-HR Team-a i da ste se na taj način odlučili ući u CaliVitu. Ukoliko se odlučite za ulazak u sistem preko nekog od članova Vita-HR Team-a, možete očekivati apsolutnu podršku i pomoć svih članova našeg tima.

Naglo širenje Tvrtke CaliVita na svjetskom tržištu nije slučajnost. CaliVita je multinacionalna kompanija dinamičnog razvoja koja putem svoje djelatnosti širi ideju zdravijeg i uspješnijeg života. Prodajnu mrežu Vita-HR Team-a grade ambiciozni, uglavnom mladi ljudi, koji se trude udovoljiti zahtjevima kupaca i da im proizvodi uvijek budu dostupni i to po najpovoljnijim mogućim cijenama. CaliVita djeluje globalno u 38 zemalja popularizirajući novi, zdraviji način života koji se, pored fizičke aktivnosti, temelji na vrhunskim dostignućima zdrave prehrane.

Proizvodi CaliVita:

Svidjeli su Vam se CaliVita prozvodi? Želite postati dio Vita-HR Team-a i velike CaliVita obitelji?

Registracijom na Vita-HR.com postajete dio našeg Vita-HR Team-a, a Vašom prvom narudžbom proizvoda u našoj web trgovini Vita-HR Shop postajete automatski član CaliVita Kluba Zdravlja.

Važno je napomenuti da ukoliko je Vaša narudžba veća od iznosa 299 Kuna (239 komercijalnih bodova), tada na sve proizvode koje ste naručili ODMAH dobivate 25% popusta i cijelu jednu godinu imate 25% popusta na više od 100 proizvoda. Osim toga i cijena prve dostave je 0 (nula) Kuna (BESPLATNA DOSTAVA). Sa GLS pošiljkom, osim proizvoda stiže Vam članska iskaznica s vašim registarskim brojem, koji vas identificira u sistemu Calivita International. Svaki slijedeći put možete naručivati proizvode izravno internetom ili telefonom uz obvezu da kažete svoj registracijski broj, pomoću kojeg ostvarujete od 25 do 50 % popusta. Cijena dostave proizvoda je 15 kuna, ali ako je vaša narudžba vrijednosti iznad 399 kuna, dostava je opet besplatna.

Napominjemo još jednom da svi CaliVita proizvodi imaju dozvolu FDA ( Food and Drug Administration ) - krovne svjetske organizacije za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda, posjeduju GMP certifikat, te su svi dodatno ispitani i odobreni od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.


Sa preparatima Calivita, prema Vašem izboru, pripremite tijelo, um i psihu, kako biste u potpunosti uživali u radostima života.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na e mail: info@vita-hr.com ili na tel.: +385 (0)91 501-72 96 ili +385 (0)98 468-501 svaki dan od 10-21h!

Vaš Vita-HR Team

Designed by: Vita-HR
Vita-HR.
Vita-HR CaliVita Partner © 2018