Zdravo mršavljenje

Zdravo mršavljenje

TRIMEX - za one kojima se "sve prima". MRŠAVITE DOK SPAVATE!

Sve je raširenija spoznaja da za prekomjernu težinu nije jedini ključan čimbenik prekomjerno unošenje kalorija. Naime, postoje osobe koje se nikada ne udebljaju, a jedu daleko više od onih koji muku muče sa težinom, a kada odluče krenuti u obračun sa masnim nakupinama, konačan ishod je neznatan broj izgubljenih kilograma u puno vremena. U čemu je "kvaka"? Odgovor možemo potražiti u višoj metaboličkoj razini tj. bržoj izmjeni tvari kod ovih prvih osoba. Takve osobe izgaraju više kalorija u kraćem vremenskom roku.  Kako da to postignu, barem djelomično, i oni drugi?

Uz odgovarajuću tjelesnu aktivnost trebaju se osloniti na sljedeće tvari /namirnice:

 • one koje će uvjetovati ubrzanje izmjene tvari - brže sagorijevanje većeg broja kalorija
 • one koje će  brže i učinkovitije izazvati osjećaj sitosti

Tvari koje omogućuju ubrzavanje metabolizma izravno pomažu u razgradnji masnoća, njihovom iskorištenju te učinkovitom uklanjanju (sagorijevanju).

U toj želji  nastao je i TrimeX, tekućina složenog prirodnog sastava koja neposredno utječe na naš metabolizam ali iskazuje i mnoge druge fiziološke učinke, što je sve razlog da ga osobe usporenog metabolizma uzimaju dugoročno:

 1. TrimeX pomaže održati jetru u "punoj snazi"

Kada je jetra slabije djelotvorna, dolazi do neodgovarajućeg lučenja žuči, pa se mast ne raspršuje dovoljno te je i djelovanje enzima lipaza smanjene učinkovitosti. Posljedica je pretjerana mršavost (uslijed neiskorištavanja masti iz hrane) ili, najčešće, taloženje masti u potkožnom tkivu. Jedan od stupova učinkovitosti TrimeX-a je u tvarima koje potiču djelotvornost te čišćenje jetre

 1. TrimeX potiče sagorijevanje postojeće tjelesne masti

Znate li gdje izgaraju naše masnoće? Dakako, u našim mišićima. Aminokiselinski sastav TrimeX-a putem jačanja mišićnog tkiva povećava površinu za sagorijevanje tjelesne masti.

 1. TrimeX sprječava nagomilavanje novih masnoća

Hidroksicitrat, tvar iz biljke Garcinia cambogia, smanjuje tvorbu novih molekula masti u tijelu, među njima i kolesterola.

 1. TrimeX potiče pretvorbu kalorija u toplinu

Poznato je da osobe koje imaju više smeđe masnoće, bolje održavaju stalnu težinu zbog sposobnosti ovog masnog tkiva da kalorije pretvori u toplinu (termogeneza). Tvari sadržane u grejpu i zelenom čaju imaju sličan učinak na kalorije koje u znatnoj mjeri odlaze u vjetar kao toplina, a ne završavaju kao uskladištena energija (mast).

 1. TrimeX povećava našu tjelesnu izdržljivost

Uz Trimex možemo dulje raditi ili vježbati jer potiče stvaranje glikogena - oblik masnoće prisutan u jetri i mišićima za potrebe mišićnog rada.  Uz to učinak je i manji osjećaj gladi te bolje održavanje razine glukoze u krvi. Konačan ishod je osjećaj sitosti uz povećanu razinu energije.

 1. TrimeX koči prekomjerni apetit

Vanadij je mineral  koji ima sposobnost oponašati inzulin, te povećava osjetljivost stanica za inzulin, čime on biva bolje iskorišten. Putem nadzora šećera glukoze postiže se višestruki učinak, od mršavljenja do bolje

 1. TrimeX utječe na zdravlje vezivnog tkiva i kože

Zeleni čaj te grejp su značajni izvori polifenola i proantocijanidina - izuzetno jakih antioksidanata, koji čuvaju cjelovitost i elastičnost vezivnog tkiva koje se, tijekom mršavljenja, zna opustiti i poprimiti neestetski izgled.

 1. TrimeX je i zaštitnik od infekcija

Štiti jetru, crijeva, želudac, pluća, krvne žile i sve ostale organe od djelovanja patogenih mikroorganizama.

 1. TrimeX utječe na zdravlje živčanog sustava

Želeći ubrzati izmjenu tvari ne smije se zanemariti utjecaj koji na tijek metabolizma ima naš neuroendokrini sustav, tj. dobri živci i hormonalna ravnoteža. TrimeX sadržava tvari koje toniziraju živčani sustav i pomažu održavanju hormonalne ravnoteže poput linolne kiseline iz ulja žutoga noćurka.

 1. TrimeX potiče probavu

ono što su mnogi iskusili je i blagotvoran utjecaj na pražnjenje crijeva, čime se ujedno smanjuje apsorpcija otrova iz crijeva u krvotok, pojačavajući ukupan učinak čišćenja tijela.

I zato ne zaboravite: TRIMEX - MRŠAVITE DOK SPAVATE!

 

SAVJETOVANJE I NARUDŽBE:

Vita-HR Top Team - CaliVita® Partner, 091 / 501-72 96 ili 098 / 468 -501 svaki dan od 09-21h 

Designed by: Vita-HR
Vita-HR.
Vita-HR CaliVita Partner © 2019