EveryMoment

EveryMoment
Proizvođač: CaliVita
Model: CC0011
Nagradni bodovi: 103
Dostupnost: Na skladištu
Cijena: 147,37Kn 105,00Kn
Popust: 42,37Kn
Ušteda: 29%

Količina:  
   - ILI -   

EveryMoment - REGENERATIVNA KREMA

EveryMoment je kozmetički proizvod na bazi ljekovitih biljaka, koji ne sadrži hormone i pored svog blagotvornog djelovanja na očuvanju intimnog zdravlja, može pomoći i u slučajevima manjih ozljeda, opekotina, ujeda i umornih mišića, te predstavlja idealno sredstvo koje bi trebala imati svaka kućna ljekarna.

Sastav:

 • Eukaliptus
 • Aloe vera
 • Vučji trn
 • Kamilica
 • Ekstrakt zelenog čaja
 • Kolagen
 • Elastin
 • Ekstrakt zelene alge

Doziranje:

 • Malu količinu kreme nanijeti na ciljano područje. Koristiti prema potrebi.

Pakiranje: 135 g.
 

Kome i zašto preporučamo ovaj preparat?

 • Svakoj ženskoj osobi, za očuvanje intimnog zdravlja.
 • Ženama nakon porođaja, kako bi se ponovo uspostavila elastičnost vagine.
 • Ženama nakon nastupanja menopauze, za ublažavanje neprijatnih simptoma vaginalne suhoće.
 • Za potrebe cijele obitelji, u slučajevima manjih ozljeda kože, opekotina i ujeda, za regeneraciju, hidrataciju i dezinfekciju kože, kao i za smanjenje upale.
 • Za sve osobe, koje traže efikasno sredstvo za opuštanje mišića nakon sportskih aktivnosti.
 • Za sve osobe, koje bi željele u obliku masaže opuštati svoju kožu.

Za intimno zdravlje i njegu žene

Zna se da ova jedinstvena krema pruža potporu uravnoteženom, sretnom spolnom životu žene, te omogućuje intenzivnije i senzualnije intimne trenutke. Pomno odabrane aktivne tvari pomažu ovlaživanje mukozne membrane poticanjem lokalne cirkulacije, povećavaju osjetljivost na podraživanje (L-arginin, ružmarin) i stvaraju ugodan osjećaj topline. Eukaliptus, aloe vera, vučji trn i kamilica potpomažu zdravlje epitela. Zeleni čaj i vučji trn imaju antioksidacijski učinak. Kolagen, elastin i ekstrakt zelene alge pomažu održavanje elastičnosti i čvrstoće te na taj način intimni trenuci postaju senzualniji i intenzivniji.

EveryMoment sadrži aktivne tvari koje:

 • povećavaju količinu kolagena i elastina u tkivima te vagini daju elastičnost i čvrstoću
 • pomažu održavanje normalne pH vrijednosti vagine te vaginalne flore
 • potiču oporavak od mikro-ozljeda nastalih tijekom uobičajenih spolnih odnosa
 • potpomažu kvalitetu spolnog odnosa pojačavajući cirkulaciju krvi u spolnim organima, što odnos čini intenzivnijim, a k tome krema djeluje i kao lubrikant
 • pomažu održavanje normalne vaginalne flore te tako smanjuju rizik od infekcija koje su pratilac spolne aktivnosti, ali mogu biti i posljedica drugih čimbenika, kako vanjskih (putovanja, nezdrava okolina, bazeni i saune..) tako i unutarnjih (bolesti, problemi u cirkulaciji, hormonalna terapija, antibiotska terapija, stres...)

EveryMoment za cijelu obitelj

Shvatili smo da naša nekadašnja krema IntiMoments ima puno neiskorištenih osobina, pa smo tako obnovili i unaprijedili naš proizvod. Hipophae rhamnoides pomaže kod bržeg zacjeljivanja rana, a usljed sadržaja vitamina i antioksidansa hidrira kožu i usporava proces starenja. Eukaliptus je zahvaljujući svom antibakterijskom i dezinfekcijskom svojstvu vrlo efikasan protiv kožnih infekcija, kao i za smanjenje upala i opekotina. Kamilica ima umirujuće i protivupalno djelovanje i doprinosi prevenciji nastanka bolova u mišićima. Zeleni čaj sadrži antioksidanse i pomaže kod detoksikacije organizma i ima anti-inflamatorno djelovanje. Ružmarin ima antioksidativno i opuštajuće djelovanje, te doprinosi oporavku upalnih stanja, poboljšava cirkulaciju i pomaže kod ublažavanja bolova u mišićima. Aloe Vera je jak antioksidans, koji svojim antibakterijskim i antivirusnim osobinama smanjuje upale, doprinosi bržem zacjeljivanju rana, opeklina i hidrira našu kožu. Hlorela hidrira i vitalizira, regenerira stanice, pomaže obnavljanje fleksibilnosti kože i sluznice i doprinosi boljoj sintezi kolagena. Kolagen je odgovoran za fleksibilnost i hidrataciju kože i sluznice pomaže njihovoj regeneraciji. L-arginin stimulira prokrvljenost i cirkulaciju.

EveryMoment je kozmetički proizvod koji zbog svojih osobina koristi cijela obitelj u slučajevima manjih povreda kože, opekotina i ujeda, za regeneraciju, hidrataciju i dezinfekciju kože, kao i za smanjenje upale. EveryMoment se preporuča za očuvanje intimnog zdravlja i njegu žene. EveryMoment se preporuča osobama koje traže sredstvo za opuštanje mišića nakon sportskih aktivnosti. EveryMoment je za sve one koji žele opustiti svoju kožu uz ugodnu masažu.

PAŽNJA:
Kremu treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, van domašaja djece! Pazite da ovaj proizvod ne dospe u direktni kontakt sa očima ili ustima, a u tim slučajevima potrebno je isprati sa obilnim količinama vode! Ne koristiteproizvod tijekom trudnoće!

Napišite preporuku

Ime:


Vaše mišljenje: Napomena: Upotreba HTML koda nije dozvoljena!

Ocjena: Loše            Odlično

U donje polje upišite sigurnosni kod sa slike:



Designed by: Vita-HR
Vita-HR.
Vita-HR CaliVita Partner © 2019