CaliClean Univerzal

CaliClean Univerzal
Proizvođač: CaliVita
Model: CL0001
Nagradni bodovi: 55
Dostupnost: Na skladištu
Cijena: 78,60Kn 56,00Kn
Popust: 22,60Kn
Ušteda: 29%

Količina:  
   - ILI -   

CaliClean Natural All Purpose Cleaner - UNIVERZALNO EKOLOŠKO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE

Broj ljudi koji živi na Zemlji dovoljan je da bi se svaki pojedinac trebao zamisliti - što i kako činim, te da li se odgovorno ponašam prema prirodi koja me okružuje i daje život. Čistoća zemlje, zraka i vode, osnova su našeg opstanka na ovom planetu. Potrebno je zato smanjiti upotrebu kemijskih sredstava, te koristiti ekološka.

Pakiranje: 946 ml

BB: 53
KB: 42,40

Najčešće korištena sredstva za čišćenje sadrže kemijski aktivne tvari koje mogu uzrokovati trenutne ozljede, alergije, osipe i upale mukozne membrane ili čak astmu.
Kemikalije bačene u odvod, nužnik, i koje odlaze u kanalizaciju usporavaju prirodne procese čišćenja, jer uništavaju bakterije neophodne za pročišćavanje vode. Većina sustava za kanalizaciju i pročišćavanje nije predviđena za obradu kemikalija, stoga ako opasan kućanski otpad uđe u sustav u svom izvornom obliku, može biti štetan za nadzemne i podzemne vode. Sredstva za čišćenje koja sadrže opasne tvari štetna su za ljude i okolinu.
Stoga čistite ekološkim sredstvima i po mogućnosti redovito i ažurno (što prije nakon zaprljanja)! Iako učinkovitost ekoloških sredstava za čišćenje može malo zaostajati za tradicionalnim sredstvima koja sadrže opasne tvari, ako čistimo redovito i trenutno, nećemo morati dodatno trovati našu okolinu jakim kemikalijama!

Napišite preporuku

Ime:


Vaše mišljenje: Napomena: Upotreba HTML koda nije dozvoljena!

Ocjena: Loše            Odlično

U donje polje upišite sigurnosni kod sa slike:Designed by: Vita-HR
Vita-HR.
Vita-HR CaliVita Partner © 2019