Aquarion

Aquarion
Proizvođač: CaliVita
Model: CE0003
Nagradni bodovi: 18000
Dostupnost: Na skladištu
Cijena: 15.424,53Kn 10.990,00Kn
Popust: 4.434,53Kn
Ušteda: 29%

Količina:  
   - ILI -   

Aquarion - FILTER I IONIZATOR VODE

Aquarion je uređaj najnovije generacije koji filtrira i ionizira vodu čime se dobiva:

  1. filtrirana voda
  2. ionizirana, alkalna voda sa malim klasterima
  3. kisela voda


BB: 18.000
KB: 7.992,00

Od pradavnih vremena ljudi tragaju za ljekovitom vodom, izvorom mladosti, vodom koja zacjeljuje i oživljava. Da bi voda koju svakodnevno pijemo iz naših vodovoda imala sve odlike čiste, žive vode, osmišljeni su uređaji koji vodu transformiraju. Suvremena prehrana, stres, zagađenje i buka, kroz složene bio-kemijske procese, stvaraju neravnotežu kiselina i lužina u tijelu, a opća prisutnost pojačane kiselosti (acidoza) predstavlja podlogu za razvoj ozbiljnijih problema. Postoji niz tjelesnih reakcija i simptoma koji su odraz ili rezultat kiselosti, npr. artritis, reumatska stanja, infekcije mjehura, aktivna kandida, pojava parazita, herpes, dijareja, alergije, migrene, promjene na koži, želučane tegobe itd. Samo starenje je, u osnovici, posljedica neprekidnog iscrpljivanje enzima i minerala koje tijelo koristi za neutralizaciju kiselih otrovnih tvari. Stoga je nužan što veći unos alkalnih namirnica, među kojima je i alkalna voda iz Aquariona.

1. Filtracija

Čista voda iz Aquariona rezltat je višestrukog filtriranja, dekloriranja i električne separacije vodovodne vode. Za čistoću vode zadužen je vrlo moćan višeslojni Biostone filter koji potpuno uklanja:

  • polutante (kemikalije, pesticidi..)
  • bakterije, protozoe, viruse
  • teške metale
  • klor

Većina filtera na tržištu uklanja samo veće čestice, veće bakterije, protozoe i crve, ali ne i manje bakterije i viruse (prema istraživačima na svaku bakteriju dolazi oko 2 mlijuna virusa). Biostone filter ima pore koje su 1000 puta manje od bakterija i 100 puta manji od virusa, sam se čisti te ne nakuplja nečistoće. Biostone filter sadržava poludragi kamen turmalin koji ima jedinstvena svojstva. Jedini je mineral na svijetu koji pokazuje stalni elektricitet te je prirodan izvor negativnih iona i ljekovitog dugog infracrvenog zračenja kojima djeluje na vodu, a ona prenosi na naše stanice. Biostone filter vraća u vodu, za zdravlje neophodne, minerale poput kalcija, magnezija, kalija.

2. Ionizacija

Proizvodnja alkalne vode
U titan / platinastoj posudi odvija se proces ionizacije te dobivamo alkalnu i kiselu vodu. Alkalna voda sadržava 1 kisikov atom i 1 vodik (OH-), dok molekule kisele vode imaju jedan atom kisika i 3 atoma vodika (H3O+). Alkalizirana voda osim detoksikacijskog ima i ljekovito djelovanje, jer utječe na održavanje optimalne pH vrijednosti tjelesnih tekućina što je osnovni preduvjet očuvanja zdravlja stanica, tkiva i organa.

Konzumacijom ovakve vode povećava se sposobnost otapanja tvari, te je i djelotvornost metabolizma višestruko učinkovitija, što se odražava i na ubrzano uklanjanje otrova iz tijela zbog njihovog bržeg otapanja. Tako se konzumacijom ovakove vode daleko uspješnije čiste i krvne žile. Jedan od zabilježenih pozitivnih učinaka je i rješenje problema sa zatvorom nakon nekoliko tjedana korištenja alkalizirane ionizirane vode.

Mayo klinika koristi ioniziranu alkalnu vodu od 1985. godine. Zabilježili su brojna iskustva kao npr: pad vrijednosti šećera kod dijabetičkih pacijenata, poboljšanje periferne cirkulacije (dijabetička gangrena), pad razine urične kiseline kod osoba sa gihtom, poboljšanje u radu jetre kod oboljelih, poboljšanje stanja kod gastroduodenalnog čira i prevencija njegovog povratka, pomoć u smanjivanju hipertenzije i hipotenzije, poboljšanje stanja kod svih oblika alergije, astme, urtikarije, rinitisa i atopijskog dermatitisa. Ministarstvo zdravstva Japana još je 1965. godine preporučilo korištenje ionizirane alkalizirane vode: Korištenjem ionizirane alkalne vode poboljšava se cirkulacija, jača imunitet i mentalna budnost, pojačava imunološki status kroz poticanje proizvodnje bijelih krvnih stanica i T- limfocita, poboljšava se djelovanje srčano -žilnog sustava, ublažava se psihički stres, pojačava produkcija endorfina, smanjuje osjećaj boli, potiče obnavljanje crijevne flore i metabolizma, te općeg stanja organizma.

Proizvodnja vode s manjim klasterima
Ovako ionizirana voda ima i posebna fizikalna svojstva. Naime, molekule vode se u prirodi nikada ne nalazi pojedinačno, već teže povezivanju tvoreći tzv. klastere. U običnoj vodi nalazimo od 12-18 molekula vode povezanih u klaster koji je prevelik da bi ga stanica apsorbirala direktno. Ionizirana alkalna voda ima heksagonalni oblik kojega sačinjava samo 6 molekula vode pa se naziva mikroklaster voda ili jednostavno - mikrovoda. Mikrovoda direktno ulazi u stanicu kroz specijalne stanične pore (aquaporin), a zahvaljujući promijenama u strukturi klastera hidratacijska sposobnost ovakve vode penje se do 6 puta.

3. Kisela voda iz Aquarion-a

Kisela voda, koja se proizvodi ovim uređajem, je vrlo dobra za našu kožu. Posebno se preporučuje osobama koje imaju gljivice na rukama, nogama ili noktima, a u tu svrhu se preporučuje 30- minutno namakanje u kiseloj vodi. Žene je mogu koristiti za intimnu njegu za održavanje zdravlja vaginalne flore ili kod pojave vaginalnih gljivica. Kiselu vodu možemo koristiti i za ispiranje nosne šupljine kod hunjavice, upale, alergijskog rinitisa itd. Kiselu vodu možemo koristiti i u domaćinstvu za dezinfekciju površina u kućanstvu bez upotrebe kemikalija.

Napišite preporuku

Ime:


Vaše mišljenje: Napomena: Upotreba HTML koda nije dozvoljena!

Ocjena: Loše            Odlično

U donje polje upišite sigurnosni kod sa slike:Designed by: Vita-HR
Vita-HR.
Vita-HR CaliVita Partner © 2019