Energy & Memory

Energy & Memory
Proizvođač: CaliVita
Model: CB0001
Nagradni bodovi: 151
Dostupnost: Na skladištu
Cijena: 216,14Kn 154,00Kn
Popust: 62,14Kn
Ušteda: 29%

Količina:  
   - ILI -   

Energy & Memory - ZA KONCENTRACIJU I BUDNOST

Energy & Memory sadrži osam prirodnih komponenti koje djeluju osvježavajuće i regenerirajuće na organizam. Ekstrakt amazonske biljke Guarane dodatno povećava budnost i koncentraciju te radnu učinkovitost.

Sastav jedne tablete:

  • Guarana (Paullinia cupana std. 22% kofeina) - 100mg
  • Kolin - 200mg
  • Lecitin - 100mg
  • Vitamin C - 60mg
  • Vitamin E - 10mg
  • Cink - 5mg
  • Magnezij - 50mg
  • Selen - 20mcg

Doziranje:

  • 1 tableta 2-3 puta dnevno ili prema preporuci liječnika.

Pakiranje: 90 tableta

BB: 128
KB: 101,60

Guarana sadrži alkaloid guaranin koji spada u grupu kofeina (derivat), ali za razliku od kofeina iz kave koji uzbuđuje i zagrijava, trošeći energiju organizma, guaranin i ostali aktivni sastojci guarane osvježavaju i relaksiraju organizam. Kako guarana zbog sadržaja masnih tvari nije lako topiva u vodi, guaranin se u tijelu oslobađa sporije, osiguravajući kontinuitet proizvodnje energije kroz razdoblje od nekoliko sati, bez naglog pada energetske razine. Guaranin dodatno stimulira razgradnju i migraciju lipida iz masnog tkiva, čime ubrzava proces sagorijevanja masnoća u energiju.

Kolin povećava koncentraciju živčanog prijenosnika (neurotransmitera) acetilkolina, poboljšavajući na taj način moždane funkcije (sposobnost pamćenja, koncentracija). Lecitin sadrži i inozitol, važan sastavni element neurona (živčanih stanica). Štiti živčane stanice od štetnih tvari, povećava kapacitet prijenosa kisika u krv, što znači da je za istu kvantitetu moždane funkcije potrebno manje kisika, čime se poboljšava pamćenje. Vitamini C i E te selen su antioksidansi koji štite organizam od različitih otrovnih tvari. Kad u organizmu ima dovoljno vitamina E i C te selena, iskorištenost unijetog kisika je bolja, zbog čega su oni od životnog značaja u gradskim zagađenim sredinama. Selen zajedno s cinkom smanjuje nakupljanje teških metala (živa, olovo i kadmij), jer sprečava njihovu apsorpciju. Najveća koncentracija cinka u ljudskom organizmu je u oku. Istraživači smatraju da cink utječe na aktiviranje vitamina A koji je prijeko potreban da bismo vidjeli noću, a poboljšava i sposobnosti za razlikovanje boja. Magnezij se smatra vrlo učinkovitim mineralom u obrani od stresa. Jedna od njegovih najvažnijih uloga je održavanje živčane funkcije i obrana od većih promjena raspoloženja. Energy & Memory predstavlja zdravu alternativu energetskim pićima, kavi i ostalim sličnim stimulirajućim sredstvima.

Napišite preporuku

Ime:


Vaše mišljenje: Napomena: Upotreba HTML koda nije dozvoljena!

Ocjena: Loše            Odlično

U donje polje upišite sigurnosni kod sa slike:Designed by: Vita-HR
Vita-HR.
Vita-HR CaliVita Partner © 2019