Liver Aid

Liver Aid
Proizvođač: CaliVita
Model: FL0073
Nagradni bodovi: 274
Dostupnost: Na skladištu
Cijena: 391,57Kn 279,00Kn
Popust: 112,57Kn
Ušteda: 29%

Količina:  
   - ILI -   

Liver Aid - REGENERACIJA JETRE

Liver Aid se preporučuje uzimati kao potporu u procesima čišćenja i regeneracije jetre. Formula sadrži ekstrakt biljke Sylibum Marianum (silimarin), kompleks aminokiselina te kolin i lecitin, koji svojim zajedničkim djelovanjem pružaju potporu antioksidativnim i detoksikacijskim procesima organizma u cjelini, a naročito stanicama jetre.

Sastav jedne kapsule:

 • L-argininin - 100mg
 • L-cistein - 100mg
 • L-ornitin - 100mg
 • Metionin - 100mg
 • Alfa-ketoglutarna kiselina - 100mg
 • L-karnitin - 50mg
 • Kolin - 25mg
 • Lipoinska kiselina - 12,5mg
 • Ekstrakt sikavice (Sylibum Marianum) - 75mg
 • Krom - 25mcg
 • Selen - 10mcg

Doziranje:

 • 2 do 4 kapsule dnevno ili prema preporuci liječnika / stručnjaka.

Pakiranje: 100 kapsula

Jetra je organ koji je posebno izložen štetnim tvarima iz okoliša (teški metali, kemikalije, pesticidi, aditivi, konzervansi itd) te prekomjernom unosu lijekova i alkohola. Jetra je u stalnoj funkciji čišćenja krvi, te je zbog toga izuzetno važno potpomagati njenu regeneraciju. Jetra je centar metabolizma ugljikohidrata, masti i bjelančevina. Njezin ključni zadatak je neutralizacija toksičnih tvari, pa ju slobodno možemo zvati industrijskom zonom ljudskog organizma.
Osim toga, uslijed poremećaja u razgradnji bjelančevina može se bitno povisiti razina amonijaka koji truje organizam, ometa energetski lanac i moždanu aktivnost. Kada se tijelo ne uspije potpuno riješiti vanjskih i unutarnjih toksičnih tvari, dolazi do smetnji u izmjeni tvari, degenerativnih promjena u jetri, a posljedice se odražavaju na cjelokupno zdravlje organizma. U jetri se vrši i pregradnja (npr. beta karotena u vitamin A), sinteza i razgradnja aminokiselina, razgradnja kolesterola u žučne kiseline itd. Aminokiseline metionin i L-cistein pomažu u eliminaciji štetnih i otrovnih nusproizvoda našeg metabolizma i u neutralizaciji slobodnih radikala. L-cistein dodatno štiti stanice od štetnog utjecaja raznih zračenja te jača jetru i mozak. Arginin i ornitin pomažu u ukljanjanju otrovnog amonijaka koji nastaje u organizmu i potrebni su za besprijekorno funkcioniranje jetre. Krom i karnitin, koji se nalaze u ovom preparatu, imaju važnu ulogu u metabolizmu masti. Liver Aid je oplemenjen i ekstraktom silimarina (Silybum marianum, sikavica, osljebad) koji je poznat kao najbolji zaštitnik jetre u biljnom svijetu. Ova biljka je bogata flavonolignanima (silimarin, silibin, silibinin, silidianin) kojima se pripisuje fitoestrogeno, hepatoprotektivno i antioksidativno djelovanje. Znanstveno su potvrđene mnoge izvanredne sposobnosti silimarina: da regenerira oštećenja na stanicama jetre koja su nastala u procesima oksidacije masnih komponenti stanice (peroksidacija lipida), da sudjeluje u smirivanju upalnih procesa putem smanjenog formiranja upalnih tvari - leukotriena, da dodatno čisti krv i jetru, da potiče eliminaciju toksina putem urina, da je odličan digestiv koji stimulira pražnjenje žučne vrećice, te olakšava funkciju žuči.

Zbog svega navedenog, Liver Aid se preporučuje za redovitu upotrebu ili kao kura nekoliko puta godišnje. Ova kompleksna formula je idealan saveznik samoregeneracijskim procesima jetre, detoksikacijskim kurama, te u prevenciji i terapiji kod svih bolesti jetre.

Napišite preporuku

Ime:


Vaše mišljenje: Napomena: Upotreba HTML koda nije dozvoljena!

Ocjena: Loše            Odlično

U donje polje upišite sigurnosni kod sa slike:Designed by: Vita-HR
Vita-HR.
Vita-HR CaliVita Partner © 2019