E-protect Personal Set

E-protect Personal Set
Proizvođač: CaliVita
Model: CE0072
Nagradni bodovi: 605
Dostupnost: Na skladištu
Cijena: 863,17Kn 615,00Kn
Popust: 248,17Kn
Ušteda: 29%

Količina:  
   - ILI -   

E-protect Personal Set - ZAŠTITA OD ELEKTROZRAČENJA

Svi elektronički uređaji i uređaji za prijenos emitiraju elektromagnetske valove. Zbog naglog porasta korištenja mobilnih elektroničkih uređaja i bežične tehnologije posljednjih godina čovjek je izložen stalnoj i neprekidno rastućoj količini elektromagnetskog zračenja. Iako nevidljivo, zračenje je potencijalno štetno za zdravlje.

E-protect home set sadrži:

  • 1 E-protect karticu
  • 2 E-protect naljepnice

Gdje god ima struje mogu se pronaći i magnetsko i električno polje. Posebnu pažnju treba obratiti na mobitele (jer ih stalno držimo blizu tijela), bežične telefone (jer rade pomoću pulsirajućih valova, danonoćno, bez obzira da li se koriste ili ne) i sve uređaje koji su u našoj neposrednoj blizini gotovo cijeli dan (npr. laptopi).

Stalna izloženost elektrosmogu i utjecaju snažnih elektro-magnetnih polja utječe na sve žive organizme. Ova polja, kao i elektrosmog koji stvaraju električni uređaji, mogu oštetiti naš imunitet, što može rezultirati pojavom različitih simptoma. Neki od tih simptoma su nemir, glavobolja, kroničan umor, žarenje ušiju i lica. Njihov konstantan utjecaj može poremetiti tjelesne cikluse, cirkadijani ritam spavanja-budnosti itd. Daljne studije pokazuju da elektrosmog vjerojatno može oštetiti nasljedni materijal u našim stanicama. Nedavno objavljeno istraživanje provedeno za potrebe Europskog parlamenta STOA-e (Scientific Technology Options Assessment) pokazalo je da zaštitni propisi koji se trenutno koriste nisu dovoljni za zaštitu od pulsirajuće struje.

E-protect linija proizvoda CaliVite® Electronics pomaže u pružanju zaštite od elektromagnetskog zračenja.

Napišite preporuku

Ime:


Vaše mišljenje: Napomena: Upotreba HTML koda nije dozvoljena!

Ocjena: Loše            Odlično

U donje polje upišite sigurnosni kod sa slike:Designed by: Vita-HR
Vita-HR.
Vita-HR CaliVita Partner © 2019